2 Nisan 2015 Perşembe

TONI & GUY CLEANSE KURU ŞAMPUAN - İKİNCİ GÜN KAHRAMANI

Tekrar meraba :) Herkesin yakın zamanda oluşan bir moda - merak - furya ne derseniz deyin en az bir kuru şampuanı oldu sanırım. Benim de bu konudaki saç dibini kahverengi boyayanı, ikinci gün saçını adeta orta çağ Avrupası 14678. gün saçına dönüştüreni, kepek varmış gibi göstereni dahil olmak üzere birçok deneyimim oldu.

 Ama hazır olun çünkü bu blogda övgü dolu ilk yazım olacak.. Bu ürün tamamen bir harika! Sıktığım an muhteşem kokusu ve saçı ağırlaştırmaması, temiz ve hacimli göstermesi ile... İşte bu benim kurtarıcım oldu. Verilen parayı hakediyor diyorum. Piyasada 3-5 liraya  "Merhaba ben kuru şampuan, saçınızı iğrenç ve kirli göstereceğim ve saç dibinizi boyayacağım"  diyen kuru şampuan bile satılıyorsa, evet bu ürün bir harika. Sözünün arkasında.


Yüksek fiyatlı olarak sadece John frieda ile karşılaştırma yapabilirim başka bir tecrübem yok malesef. Ama bu ürün benim favorim olmaya devam etti. İki ürünü de sevdim ama saçımda daha az ağırlık yaparak ödül Toni guy! :) 


Önce küçük boyunu aldığım bu kuru şampuanın büyük boyunu almak için gittiğimde yanlışlıkla kuru saçlar için şampuanını aldım, saçlarım kuru değil aksine yağlanmasına çözüm arıyorum fakat gayet güzeldi :D Yazısı gelecek..

Elidor ve sephora da çok övülüyor fırsat bulursam onları da deneyeceğim. Ama bu ürün tekrar alınacaklar listesinde :) 

2 yorum:

  1. Toni&guy ürünlerini çok begenirim ama kuru sampuanini denememistim yakın zamanda denemeyi düşünüyorum bu arada blogun çok güzel ,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Toni & guy ı ben de çok seviyorum :)

      Sil