1 Nisan 2015 Çarşamba

La Roche Posay Effaclar Duo

Herkese meraba! Bugün ki konumuz iki yıldır düzenli sayılabilecek şekilde kullandığım (Bir ara biodermaya geçiş yaptım bikaç ay. HAYAL KIRIKLIĞI ! Başka bir yazıda anlatırım.) günlük nemlendiricim. Lrp markasını duymayan yoktur sanırım. Çoğu eczane ve online alışverişlerde sıkça rastlanan bir ürün bu. Fransız kökenli bir kozmetik ürünü. Sanırım cilt bakımı konusunda Fransızlar oldukça iyiler sevdiğim çoğu marka bu kökende çünkü. Bu benim ikinci tüpüm. Evet ürün tüp şeklinde. Alttaki resim herşeyi açıklıyor. Öhöm öhöm..





Gelelim tatlı vaadlere..
Belirgin cilt bozukluklarının görünümünü azaltmaya yardımcı olur, tıkalı gözenekleri açar.

CILT TIPI /PROBLEMI

Akneli cilt, tıkanmış gözenekler.

FAYDALAR

Gözenekler açılır. Akne görünümü hafifler. Cilt daha pürüzsüz ve berrak görünür.

KULLANIM

Tüm cilde sabah ve/veya akşam uygulayın.

ÖZELLIKLER

Effaclar Duo akneli cildin 2 önemli belirtisine karşı etken 4 aktif içeriği birleştiren komple bir cilt bakım ürünüdür. Cildi arındırır ve cilt bozukluklarının tekrar oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Gözeneklerin tıkanmasına sebep olan ölü hücreleri ciltten uzaklaştırarak gözeneklerin temizlenmesini sağlar.



  
 Bendeki etkilere bakarsak; nem vermesi yeterli gelmedi malesef. Cilt yapım normal karma. İhmal ettiğimde şımarık bir çocuğa bağlayıp çirkin sabah süprizleri yapsa da çok sorunlu değil. Bu ürünü kullanırken ki bazı yerlerde "Cilt renk eşitsizliğinde ilk günden fark görülür" yazısını bile okudum ki yapmayın lütfen öyle şey olabilir mi yaa !? Fiyatı orta standartlarda. 
  -Kokusu güzeldi. Ağır olmayan sade bir kokusu var, rahatsız etmiyor.  
  -Gözeneklerim konusunda ise gözle görülür bir fark yarattı yanaklarımda :) İki yıl beraber oluşumuz buna bağlı sanırım.
  -Renk eşitsizliği konusunda ise hiç ama hiç bir etki yok.
 Gel gelelim iyi olan aramız ikinci tüpün ortasında bozuldu ve cildimde sivilcelenme olmaya başladı. Cildim alışmış olabilir ve ya farkında olmadan yapısı bozulmuş da olabilir. Ama bir sabah kalkıp burnumun tam ortasında ( Evet gerçekten adaletsiz bir nokta.) bir sivilce ile uyandığımda yollarımızı ayırdım.
 Bloglarda çok aşırı övülen bu sözde haşmetli mucizevi efsanevi kremi büyük hayallerle almayın üzülürsünüz. Fakat cildi biraz sakinleştiren ve düzenli kullanımda gözeneklere iyi gelen bir ürün benim adıma. Herkesin cildi kendine diyerek bitiriyorum. 
 Dermokozmetik kapak kızlarını kıskandıracak bir cilt (mümkün mü bu?) dileğiyle, görüşmek üzere 

2 yorum:

  1. merhaba tatlım merk ettiğim ürünü yazmışsın tşk:) bloğunu takibe aldım bende beklerim başarılar:)

    YanıtlaSil